Verzekeringen

WIE ZIJN WIJ


Deze verzekering wordt aangeboden door SMART2COVER BV in samenwerking met Aftersales Group BV die handelt in opdracht van Atlas Gemini.

SMART2COVER introduceert samen met Lab9 een nieuwe manier van verzekeren. Via een unieke verzekeringskaart die je zelf kiest en koopt. Zonder bemiddeling en onnodige polis- of administratiekosten. Het is onze missie dat wat voor jou belangrijk is ook goed wordt verzekerd. Met een Lab9 verzekering hoef je je geen zorgen te maken. En als je straks schade hebt? Dan willen wij het ongemak voor je oplossen, je bent GELUKKIG VERZEKERD!

ZO BEN JE VERZEKERD


Je kiest het juiste product met jouw tegoed, schaft deze aan en geeft online jouw gegevens door: snel, makkelijk en transparant. De verzekeringsovereenkomst komt officieel tot stand nadat je je op de website hebt geregistreerd door jouw gegevens achter te laten en de verzekeraar dit heeft geaccepteerd. Je hebt 30 dagen de tijd om je te registreren. Nadat je bent geregistreerd wordt de verschuldigde premie automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven bankrekening.

Het tegoed op de geactiveerde verzekeringskaart kan uitsluitend worden gebruikt voor betaling van de premie voor de Lab9 verzekering. De volledige waarde van deze pas wordt bij het sluiten van de verzekering in mindering gebracht op de verschuldigde premie. Gedeeltelijke verzilvering is niet toegestaan. Het tegoed op de pas is geldig tot uiterlijk 30 dagen na aankoop in de winkel.

ALS JIJ STRAKS SCHADE HEBT?


Dan willen wij het ongemak voor jou oplossen, je bent GELUKKIG VERZEKERD! Na afsluiting van onze verzekering is jouw product direct veilig. Jouw Lab9 verzekering biedt dekking tegen verschillende schadeoorzaken, zowel in huis, buitens huis, in BelgiŽ en zelfs in de rest van de wereld. Wij stellen alles in het werk om deze tegenvaller te laten meevallen. Dat geeft toch een veilig gevoel? Deze verzekering is bijzonder, wij geven jou namelijk een zeer complete dekking en service.

Zodra je bent verzekerd en in de toekomst schade hebt, geef dit dan direct door aan onze collegaís via de servicelijn: +32 78 15 63 73. Ons team van gecertificeerde reparateurs zorgt voor snelle reparatie of vervanging.

LOOPTIJD


De minimale looptijd van de verzekering is 1 jaar en de premie betaling is maandelijks. Deze wordt van je rekening afgeschreven. Indien je de verzekering niet opzegt na 1 jaar dan wordt deze automatisch verlengd per maand. Na deze automatische verlenging kan je de verzekering op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van 15 dagen.

Heb je straks schade of heb je vragen? Bel onze servicelijn: +32 78 15 63 73 of mail naar: lab9@aftersalesnl.nl